Contact us


Politica de confidențialitate

Securizarea informației și datelor cu caracter personal

 

Un criteriu important în alegerea unei agenții care prestează servicii de traduceri este protecția datelor cu caracter personal și informației prezentate pentru traducere.

Noi avem o atitudine foarte serioasă față de confidențialitatea datelor Dumneavoastră și ale companiei Dumneavoastră. Practicile noastre de securizarea datelor corespund prevederilor Legii nr. 133 din 08.07.2011 al Republicii Moldova privind protecția datelor cu caracter personal.

Întrucât datele Dumneavoastră reprezintă un obiect de protecție deosebită, noi le folosim doar în măsura în care este necesar, anume din punct de vedere tehnic.

Noi păstrăm și prelucrăm datele personale, precum și orice altă informație confidențială (contracte, acorduri, acte judecătorești, rapoarte financiare etc.) doar pentru procesarea cererilor și efectuarea traducerilor.

Noi putem folosi datele numai după ce am primit permisiunea specială a clientului, de exemplu, în informații cu privire la oferte speciale sau alte acțiuni de marketing, pe blogul site-ului nostru.

image
//protranslate.md/wp-content/themes/imperio/
//protranslate.md/
#6D2900
style1
paged
Loading posts...
/sites/protranslate.md/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Email
off
off
ro