Contact us


Despre biroul de traduceri ProTranslate

 

Idea de a crea ProTranslate a apăut în anul 2005. La scurt timp după eforturile combinate ale unui grup de traducători, redactori și specialiști IT s-a elaborat și s-a lansat un proiect larg care cuprinde o întreaga gamă de servicii lingvistice. La momentul actual biroul de traduceri ProTranslate se află în top-ul companiilor, ce oferă servicii lingvistice în Europa și recent în Republica Moldova.

Echipa noastră este formată din specialiști calificați, cu o experiență impunătoare în domeniul de traduceri, redactare, colaționare și stenografie.

Biroul de traduceri ProTranslate realizează traduceri în mai multe limbi moderne.
Adițional mai oferim o gamă largă de servicii conexe.

 

Raportul ideal calitate-preț

Pentru organizarea proceselor noastre de muncă, noi utilizăm diverse tehnologii elaborate anume pentru prestarea serviciilor de traducere. Astfel putem oferi clienților noștri soluții optimale în ceea ce privește costurile de traducere și termenul de executare a acestora.

Oferind servicii de traduceri pentru companii mari, întreprinderi mici și mijlocii, organizații internaționale, precum și pentru persoane fizice, noi creăm condiții individuale pentru fiecare client în parte, realizând o abordare complexă la fiecare proiect.

Agenția noastră de traduceri este interesată de o colaborare pe termen lung. Pentru clienții fideli În acest scop noi organizăm în mod regulat oferte promoționale și un sistem complex de reduceri. Pe lângă acestea, agenția de traduceri specializate ProTranslate vă invită să participați la un program de loialitate ProTranslae Club.

În ceea ce privește obiectivele, filozofia și valorile agenției de traduceri ProTranlate – noi tindem să fim cei mai buni în domeniul nostru de activitate, deoarece aceasta este cheia succesului.
La înregistrarea unei comenzi de traducere, noi transformăm acest serviciu într-un proces confortabil clar și transparent.

Prioritățile noastre sunt următoarele: abordare flexibilă la înregistrarea comenzilor, procesarea rapida a solicitărilor, termene scurte de executare a comenzii, adoptarea corectă a fiecărei traduceri, atât scrise cât și orale, pentru o percepție confortabilă a utilizatorului. Aceasta este extrem de important pentru așa domenii ca economie, drept, medicină și diverse domenii tehnice.

image
//protranslate.md/wp-content/themes/imperio/
//protranslate.md/
#6D2900
style1
paged
Loading posts...
/sites/protranslate.md/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Email
off
off
ro